Satisfactie garantata

Plata online

Garantie 24 de luni

Livrare GRATUITA

Garantie

Garantia produselor vandute in acest magazin este de 24 de luni.

Pentru garantie sunt necesare factura fiscala, certificatul de garantie completat corect, produsul care face obiectul garantiei, cu toate accesoriile cu care a fost livrat, precum si o notificare scrisa catre noi folosind formularul din pagina de Returnari.

Daca aveti nevoie de asistenta sau pentru orice detalii sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la numarul 0725.765.975

Garantia acopera doar defectele aparute in urma exploatarii normale a produsului, conform destinatiei si specificatiilor sale (inclusiv greutatea maxima suportata care este de 90 kg acolo unde nu se specifica alta greutate, mai mare). Garantia nu acopera defectele aparute in urma asamblarii neconforme a produsului de catre client.

Garantia se refera la defectele de material sau de fabricatie aparute in perioada de timp mai sus mentionata.

In cadrul garantiei se vor efectua una sau unele din urmatoarele proceduri, in acesta ordine, conform deciziei noastre, acolo unde se aplica:

- repararea sau schimbarea subansamblului defect

- repararea sau schimbarea produsului

- in unele cazuri, schimbarea produsului cu altul ales de cumparator, cu plata eventualelor diferente de pret

- returnarea contravalorii produsului, dupa returnare si ajungerea acestuia in posesia noastra

In cazurile de mai sus cheltuiala cu returnarea subansamblurilor sau a produsului este in sarcina cumparatorului, exceptie facand produsele marcate cu insemnul "LIVRARE GRATUITA" si primite ca atare.

In toate cazurile de mai sus cheltuiala cu expedierea subansamblurilor sau a produsului reparat sau inlocuit catre client este gratuita.

Garantia se prelungeste cu perioada cat produsul a fost in reparatie.